Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BCMM ledenavond met Matthijs Kieboom

17 september 2019 @ 19:30 - 23:59

Niemand minder dan Mathijs Kieboom is spreker op de BCMM ledenavond 17 september a.s.

Hij is met zijn jonge leeftijd één van de veelgevraagde Nederlandse filmcomponisten. Zowel in het binnenland (Wild; Dummie de Mummie; Gek van Oranje & Bloody Marie) als in het buitenland (Van der Valk (UK); El fotografo de Mauthausen (Spanje) & Capture the Flag (Spanje/USA)).

Matthijs werkt veel met orkesten & ensembles, orkestreert en arrangeert veel samen met zijn vaste team en dirigeert vaak zijn eigen opname sessies. Waarom hij dit doet en hoe dit zijn workflow beïnvloedt, legt hij op de ledenavond uit middels een presentatie. Aan de hand van verschillende scenes laat Matthijs zien hoe hij de film spot, een muzikaal concept bedenkt, componeert, communiceert met zijn team & opneemt.

Het zal een vraag-antwoord gesprek worden waarin Matthijs gaat vertellen over zijn praktijkervaringen: welke uitdagingen komt hij tegen, hoe gaat hij om met budgetten, hoe kwam hij aan zijn eerste grote klus, wat is zijn technische setup? Wat je maar wil weten; je kunt het ter plekke vragen.

We hopen dat je naar deze ledenavond komt. Deze avond is natuurlijk gratis voor leden en je mag zelfs een introducé gratis meenemen.

Meld je hier aan!

Gegevens

Datum:
17 september 2019
Tijd:
19:30 - 23:59

Locatie

Antoniakapel
Haarlemmer Houttuinen 177
Amsterdam, 1013GM Nederland
+ Google Maps