Lid worden

BCMM heeft momenteel 240 leden en is altijd opzoek naar meer leden. Een grotere BCMM betekent immers meer zeggingskracht, wat voor alle mediacomponisten in Nederland goed is! Met de steun van onze leden zetten wij ons in voor de bescherming van het werkveld van Nederlandse mediacomponisten.

De contributie bedraagt €60,- per jaar. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van €10,- per jaar. Word lid en profiteer direct van:

 • Bescherming van het werkveld
  De BCMM zet zich in om het inkomen van Nederlandse mediacomponisten te behouden. Hiervoor voeren we op nationaal en internationaal overleg. Jouw inkomen beschermen kunnen we alleen als we voldoende steun hebben. Samen staan we sterk, dus schrijf je nu in!
 • Juridische ondersteuning
  Vragen over een contract? Juridische ondersteuning nodig? Als BCMM-lid ontvang je korting op hulp door een juridisch expert in de media-industrie.
 • Interessante events
  De BCMM organiseert regelmatig interessante avonden voor leden met sprekers uit binnen- en buitenland.
 • Speciale kortingsacties
  BCMM-leden kunnen geregeld profiteren van mooie kortingen op evenementen.
 • Daarnaast hebben leden binnenkort toegang tot exclusieve informatie op deze website.

  Aangemelde leden worden via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van BCMM activiteiten en belangrijke updates.

  Regulier lidmaatschapStudentlidmaatschap

  Lees hier over ons Privacybeleid.

  Bij het aanmelden voor een studentlidmaatschap word je gevraagd een bewijs van inschrijving aan een Nederlandse voltijd opleiding te overhandigen. Deze zal vervolgens ieder opvolgend jaar bij de facturatie van contributie opnieuw gevraagd worden, tot aangegeven wordt dat de studie beëindigd is.